Makelaardij Stenekes (0595) 443 551 (Winsum)
Thuis
in stad en
ommeland

Thuis bij onze klanten

James Stenekes praat graag over zijn makelaardij. Dat komt doordat hij zijn werk met plezier doet en trots is op zijn bedrijf. Maar wat zeggen zijn klanten over hem? We laten er enkele aan het woord.

"zeer professioneel en prettig..."

Ik ben uiterst tevreden met de gang van zaken met betrekking tot de verkoop van mijn woning in Wirdum. Zowel de verkoopfase, de onderhandelingen als de afhandeling van verkoop heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren.
Hartelijk dank,

Lees meer

"Positieve ervaring"

Makelaardij Stenekes is niet het grootste kantoor, maar wel een professioneel kantoor dat in vele opzichten zich positief onderscheidde: snelle reactie, grote betrokkenheid, veel enthousiasme, accuratesse, heldere communicatie, stipt in het maken maar vooral ook nakomen van afspraken,

Lees meer

"Snel en in goed overleg gehandeld"

Even een bericht terug,met een kleine reactie over mijn ervaring met makelaardij Stenekes ,deze kan ik positief noemen. Het eerste contact was spontaan en duidelijk ,wat betreft de procedure en de consequenties voor de verkopers.

Lees meer

"Zakelijk, maar ook heel ongedwongen"

"Als je er over na denkt om je huis te verkopen, ga je om je heen kijken. De volgende vragen spelen door je hoofd: Wat staat je te wachten? Hoeveel huizen staan er al te koop? Wat zal je huis waard zijn en opbrengen? Welke makelaar neem je in de hand? Als het serieus lijkt te worden kies je een makelaar uit. Voor ons was van belang dat we een makelaar uitgezochten die bekend is in de omgeving.

Lees meer

"Creatieve oplossing"

"Als je op zoek bent naar een makelaar die in alle opzichten z'n best voor je doet, die sterk is in onderhandelen en die er voor zorgt dat je je droomhuis kunt aankopen, kies dan voor James!

Lees meer

"Als professioneel ervaren"

Door de goede en klantvriendelijke service heb ik mijn huis snel kunnen verkopen.
Mede ook door de mooie foto's van de fotograaf waar dhr. Stenekes mee samen werkt. Beide heb ik als zeer professioneel ervaren. Dhr. Stenekes is duidelijk in zijn uitleg, zegt waar het op staat en er was een goede communicatie. Een dik tevreden klant dus.

Lees meer

"De puzzel passend maken"

"Wij hebben via makelaardij Stenekes ons huis verkocht. Omdat we reeds een woning hadden aangekocht, was het zaak om de verkooptermijn kort te houden. James heeft ons in een open en eerlijk gesprek precies uit de doeken gedaan wat we moesten doen om in de huidige markt kopers te vinden. We hebben niet verkocht voor de hoofdprijs, maar wel voor een eerlijke prijs gezien de huidige marktomstandigheden.

Lees meer

"Uitstekend begeleid"

“Eind vorig jaar besloot onze jongste zoon, dat het langzamerhand tijd werd het ouderlijk huis te verlaten. Voor de aankoop van zijn woning heeft hij makelaardij Stenekes ingeschakeld. De onderhandelingen over de prijs heeft hij met een gerust hart aan de makelaar overgelaten. Maar ook daarna, tijdens allerlei moeilijkheden die veroorzaakt werden door de verkopende partij, is hij meer dan uitstekend begeleid en is het uiteindelijk allemaal goed gegaan.

Lees meer
login