"Zakelijk, maar ook heel ongedwongen"

"Als je er over na denkt om je huis te verkopen, ga je om je heen kijken. De volgende vragen spelen door je hoofd: Wat staat je te wachten? Hoeveel huizen staan er al te koop? Wat zal je huis waard zijn en opbrengen? Welke makelaar neem je in de hand? Als het serieus lijkt te worden kies je een makelaar uit. Voor ons was van belang dat we een makelaar uitgezochten die bekend is in de omgeving. (in ons geval Gemeente de Marne)
We hebben een afspraak gemaakt met makelaardij Stenekes en na afloop van het gesprek besloten we om ons huis bij James Stenekes in de verkoop te zetten. Na de nodige administratieve handelingen werden er foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, en er werd een bordje op het huis geplaatst van TE KOOP! Tja en dan is het afwachten en wordt het echt spannend….

Vanaf die tijd kun je telefoon verwachten dat mensen je huis willen bezichtigen. Wat wij erg fijn vonden is dat je niet thuis hoeft te zijn tijdens een bezichtiging. James regelde dit allemaal voor je. Belangrijk is wel dat je huis netjes, schoon en opgeruimd is, deze tips kregen we dan ook mee.
Wij hebben de samenwerking met James als prettig ervaren. Het was zakelijk maar ook heel ongedwongen. Bij vragen of onzekerheden kon je altijd contact opnemen met hem. James blijft positief en eerlijk. Al direct in het begin zei hij: "Gezien de grootte van de tuin, verkoop je dit huis aan een vrachtwagenchauffeur of een visser". Al met al heeft de inschakeling van makelaardij Stenekes ons als resultaat opgebracht dat ons huis in 1,5 jaar is verkocht, en dat in de crisistijd. En aan wie denkt u? Inderdaad... aan een vrachtwagenchauffeur!"

- Rutger en Henriët Halma -

Voor de familie Halma verkocht makelaardij Stenekes hun woning aan de Julianalaan 1 in Leens.