Eerste lustrum Makelaardij Stenekes

maandag 08 juli 2013

Vijf mooie jaren van keihard werken volgden. In die periode is makelaardij Stenekes uitgegroeid tot een speler van formaat op de onroerend goedmarkt in Noord Groningen en sieren de paars-groene borden steeds vaker het straatbeeld. Enkele wapenfeiten op een rijtje: via bemiddeling door makelaardij Stenekes mochten maar liefst 144 panden de afgelopen 5 jaar van eigenaar verwisselen. Tevens werden veel mensen bijgestaan en gecoached bij het aankopen van hun droomwoning.
In diezelfde periode werd makelaardij Stenekes ruim 700 keer door diverse geldverstrekkers en woningeigenaren gevraagd om door middel van een taxatie haar mening te geven over de waarde van onroerend goed in het kader van een financieringsaanvraag of second opinion op WOZ gebied. Ook op het gebied van verhuur en consultancy wordt makelaardij Stenekes steeds vaker ingeschakeld.
En dat terwijl ze in een crisistijd zijn begonnen!
We waren net 3 weken bezig toen het eerste woord “kredietcrisis” in de krant verscheen. Sindsdien is de markt sterk bergafwaarts gegaan. Door creativiteit, eerlijk advies en markconform prijzen van haar aanbod wist makelaardij Stenekes ook in de crisistijd verkopen te realiseren.
Er is ons veel gegund in die tijd en daar zijn we dankbaar voor. We willen dan ook iedereen die ons de afgelopen 5 jaar op welke manier dan ook een warm hart heeft toegedragen bedanken en we hopen deze mooi trend de komende jaren te mogen doorzetten.