Thuis bij Stenekes

Drijvende krachten achter makelaardij Stenekes zijn James en Angela Stenekes. In privé man en vrouw en ouders van 2 dochters en een zoon.
James en Angela vulden elkaar privé altijd al erg goed aan en dat blijkt zakelijk gezien niet anders te zijn. Waar James zeer ambitieus en altijd bezig is, vooral met het creëren van nieuwe kansen en mogelijkheden, is Angela de rustgevende factor.

Angela tempert regelmatig de vooruitstrevende ambities en het enthousiasme van James en brengt hem weer met beide benen op de grond. Daarnaast is zij altijd weer degene die de plannen beoordeelt op hun sociale karakter.

Andersom weet James door zijn aanstekelijk enthousiasme Angela  altijd weer te interesseren en te motiveren voor uiteenlopende zaken. Doordat ze elkaar zo aanvoelen en aanvullen komen ze telkens weer met goed uitgedachte plannen en creatieve oplossingen.

Dat dit in de markt wordt opgepikt, blijkt wel uit het feit dat steeds meer mensen de makelaardij weten te vinden. Omdat daarmee ook de werkzaamheden toenemen is sinds 1 november 2017 Jeroen Boomsma toegetreden tot de makelaardij. Jeroen werkt als KRMT-er in de buitendienst en is een jonge, enthousiaste vuurvreter en een gedreven onderhandelaar.
Jeroen is geboren en getogen in ons werkgebied en kent het gebied dan ook op zijn duimpje. Ook hij spreekt de taal en met zijn goedlachse karakter en prachtige humor vormt hij als derde lid het team.

Samen vormen ze de succescombinatie die makelaardij Stenekes heet.
 

Terug naar overzicht